Bakanlık tarafından Şanlıurfa’ya 69 yeni araç

İçişleri Bakanlığı’nın "Emniyet Araç Kampanyası" kapsamında Şanlıurfa’ya 69 yeni araç verildi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "53 aracın trafik hizmetlerine tahsis edilmesi trafik kazalarıyla mücadelede önemli bir adım olacaktır" dedi.

Bakanlık tarafından Şanlıurfa’ya 69 yeni araç

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul'da 20 Eylül 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla İçişleri Bakanlığı'nca alınan 7 bin 204 araç, düzenlenen törenle emniyet ve jandarma teşkilatına teslim edilmişti. Bu araçlardan Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 5 bin, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine de 2 bin 203 araç teslim edilmişti.

İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Emniyet Araç Kampanyası’ kapsamında, törenle Şanlıurfa’ya da bugün 69 yeni araç teslim edildi. 

Bu çerçevede Şanlıurfa Arkolojik Müzesi önünde 69 aracın teslim ve hizmete alımı için bir tören gerçekleştirildi.

 Düzenlenen törende, 53 araç trafik hizmetlerine, 8 araç genel hizmetlere, 8 araç ise yunus ekiplerine olmak üzere 69 yeni araç tahsis edildi.

Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve çok sayıda davetli katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte, teslim edilen araçlar şehirde görev yapacak birimlere resmen devredildi.

ŞILDAK: ANCAK BİR HUSUS VAR Kİ BU KONUDA ÇOK MESAFE ALAMIYORUZ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İçişleri Bakanlığı’nın emniyet hizmetlerini güçlendirme amacıyla başlattığı kampanyanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

 “Ülkemiz genelinde içişleri bakanlığımız bir kampanya başlattı. Kampanyanın amacı emniyet hizmetlerinin güçlendirilmesi, araç desteği kampanyasına, iştirak eden bütün paydaşlarımızla birlikte gerçekleştirmiş olduk. Araçların tamamı hayırsever katkılarıyla değil, bir kısmı da genel bütçeden ve Türk Polis Teşkilatını güçlendirme vakfının imkanlarıyla elde edildi. 69 aracımızın çok önemli bir bölümü 53 araç trafik hizmetleri için ayrıldı. Son bir yıllık dönemde önemli ölçüde suç oranlarında azalma meydana geldi. Ancak bir husus var ki bu konuda çok mesafe alamıyoruz. O da trafik olayları. Maalesef kaza sayılarında ölümlerde, yaralanmalarda bu iyileşme gerçekleşemiyor. 53 aracın vermesi trafik hizmetlerine verilmesi adına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Araçlarımızın ilimize emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum”.

Tören, toplu fotoğraf çekimi ve araçların şehir turu ile sona erdi.

Bakanlık tarafından Şanlıurfa’ya 69 yeni araç

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.